egoverbal

Fructul oprit sau doar un alter ego.

Aberate spre absurd

„Atunci cand instinctul animalic pune stapanire pe tine, paradoxal, instinctul intelectual te paraseste necugetat de repede.”

„Imaginea ce urmeaza e cruda, dar viata nu e justa decat atunci cand iti deschide usa inevitabila a mortii.”

„Candva am fost stapanul universului si l-am modelat dupa bunul meu plac, iar acum nu sunt altceva decat sclavul sau, captiv pentru eternitate intr-o gaura neagra.”

„Fiecare intamplare din viata trebuie examinata cu mare precizie si acuratete, fiindca desi pare, hazardul nu e un lucru intamplator.”

„Vreau sa ma pierd in aburul din tine si ca niciodata sa-ti soptesc, ca stelele ce se nasc din dorinte nu trebuie sa piara decât in amintire…”

„When you feel the coldness in your black heart, then you’ll know that between you and a murderer isn’t a big difference.”

„When death will finish the last story told of life, I’ll be the ground beneath your feet.”

„Dragostea adevarata este de fapt timpul pe care il petreci, jelind, dupa sufletul ce odata a fost una cu fiinta ta.”

„Just believe in reason and push the boundaries beyond your imagination.”

„If the agony and ecstasy combined, madness seems to be insignificant.”

„Atingând Nirvana simturilor ma pravalesc in excitatia subliminala a placerii.”

„Te am, te posed, te dezbrac de moravuri si apoi te aprind cu milioane de ganduri.”

Femeile sunt ca, umbrele, în bataia soarelui…te înconjoara pe tot parcursul zilei, iar noaptea te lasa sa te lupti cu întunericul din ele.”

„Yes I’m here, standing next to your shadow and watching the rainbow in your eyes.”

„Privind la luna ce agale se scufunda in noapte, nu pot spune decat ca veselia este faza incipienta a nebuniei.”

„În luciditatea demonica a noptii amintirile se înfrupta, într-un concubinaj angelic, din farâmitele serbede ale sufletului ce zace trist pe jadul timpului.”

„At the gates of hell I’m waiting the angel of death to fight with it untill the end of days.”

„Intr-o dementa nebuna ne pierdem pe zi ce trece radacinile, scopul, amintirile, telurile si in primul rand dragostea. Oare ce factori exercita asupra noastra aceste forte si ne fac sa ne indepartam de echilibrul si de vibratia ce odata ne faceau sa ne simtim nemuritori?”

„Astazi visez cu ochii deschisi la tine. La cea care asteapta tacuta si calma ca timpul sa devina prezent, prezentul trecut, iar viitorul realitatea în care sa plutim nepasatori, plini de iluzii si vise spre propriul nostru triunghi al bermudelor.”

„Abia atunci când nu mai simti nimic îti poti evalua cu adevarat propria persoana si îti poti defini propriile idealuri.”

„Never begin a war especially with yourself.”

„Trei întrebari, acelasi raspuns. Ai încercat vreodata sa-ti detoxifici mintea inundata de demonii ce se ascund în noapte? Ai dorit cu adevarat sa fii un om nou si sa opresti intoxicatia ce o primesti ca o doza zilnica, exact prescrisa pentru tine? Oare cândva în viata ta ai fost una cu universul?”

„Atunci când adevarul doare, nu ezita sa-l spui de doua ori.”

„When you see the rainbow in your soul it means that a new man has been borned in the heaven.”

„Am uitat cum sa atingem acordurile chitarii sufletului nostru.”

„Fum dupa fum, zi dupa zi, om dupa om, totul într-o simpla si neasteptata stare de spasm a mintii. Pasim ani întregi fara a ne pasa de cel mai bun prieten ce ne saluta punctual reflectându-se în oglinzile stigmate ale nebuniei din infernul pelin al meditatiei.”

„In the smoke I see a lightning black and mysterious like an overdose of dreams.”

„Love is darkness in the white soul of time…”

„Aparem singuri pe lume si la fel de singuri vom pleca din ea spre casa pe care am parasit-o odata inconstienti si ne-ntrebati. Suntem asemenea melcului…tot ceea ce conteaza este dâra pe care o lasam în urma.”

„Valuri si fum în surdina marii ce-si sparge constiinta de tarmul ce urmeaza sa devina amintire în logica vremii si a timpului ce se ascunde nevazut în transcendentul prezent, prezent care ne poarta acolo unde vazduhul îsi uneste destinul cu marea. Tot basmul plin de tandretea culorilor curcubeului se dezlantuie în jurul firavei noastre existente plina de pacate. Privesc spre cer si el ma îndeamna sa mângâi nesfârsitul apei.”

„Ploaie dupa ploi, secunde dupa ore si picaturi de hazard scurse pe marginea clepsidrei anoste pierdute undeva în saracia cuvintelor ce nu s-au rostit la timpul lor. O alta stea hoinarind pe paienjenisul gri al fumului ce evadeaza dintr-o ultima tigara ca si viata ce se naste din nimicul existential. Un zâmbet, un surâs si apoi un suspin îndelung nevazut, ascuns de privirea ucigasului de dupa perdeaua de senzualitate a mastii de plumb si pulbere…”

„When you’re fucking with life it counts how you come…inside or outside.”

„Sa umbli liber in lumina faptelor tale este ca si cum ai pasii pe carbunii incinsi ai demnitatii umane.”

„Living on the edge of the world, whispering a wind blow, hiding in your shell of memories…”

„Priveste cu ochii mintii ecoul vocilor ce te înconjoara si regaseste-ti aripile ce le-ai pierdut odinioara în vazduh.”

„You may be infinitely smaller than some things, but you’re infinitely larger than others.”

„Sometimes you feel that your soul is old, but it rejuvenates with every new person that you meet.”

„Uneori simti ca esti prizonierul unor timpuri stranii, dar ceea ce-ti da puterea de a evada din cusca infinita a gandului, sunt crampeiele de viata reflectate in sufletele oamenilor din jurul tau.”

„Watching thru the eyes of a madman is like embracing your own soul deep inside the sun. Watching thru the eyes of soul is like serenity in a water ball.”

„Nu exista soarta, exista doar sincronizari de timp care fac ca soarta sa fie posibila.”

„Everytime when I see souls flying into sky I realize how little and insignificant I am…”

„Alerg prin viata dupa franturi de vise ce le-am trait in alte dimensiuni, hoinaresc si ma trezesc in fiecare zi acelasi eu, plin de petele destinului ce-mi injunghie nepasator gandurile…”

„Mai usor cuprindem cu mintea noastra intreg sistemul solar decat un singur om viu.”

„All the miracles that you need in life are in you.”

„Desi pleaca o bucata din tine atunci cand daruiesti cu sufletul, nu dispera, o vei regasi intotdeauna contopita in inima celor din jurul tau.”

„Like the sun, your soul must be always bright wherever your dream exist…”

„Atunci cand constiinta ajunge la varsta maturitatii, inevitabil apare un moment in care devii un simplu calator intr-o gara, fara bilet, fara repere, un om ce cauta peronul din care sa paseasca mai departe spre adeverirea nazuintei unui ideal ce se desfasoara de infinit timp in mintea plina de nestatornicie. Fara indoiala destinatia finala este cu certitudine si punctul de plecare spre noi dimensiuni ce mintea nu le percepe, dar sufletul exalta in asteptarea lor. Uneori esti doar reflexia gandirii si faptelor tale, iar alteori ai vrea sa te lepezi de imaginea ce te defineste in ochii celorlalti. Esti doar un gand…”

„Walking through the snow, walking through the thin ice, remembering the unnamed feelling who cames alive and take me away. Cannot standing anymore, lose myself once again. Die a litlle more with every second that becomes eternity beneath my steps. The way is like a daydream, it fly like a hurricane and burn the fire of desires. Another unnamed felling that takes me away…”

„Sunt doar nebunul de alb imbracat in negru…”

„Ca in niste globuri transparente de cristal ne inchidem gandurile si uneori fiind prea nepasatori tacem in loc sa articulam cuvinte ce ne elibereaza din inchisoarea ce ne-o cladim caramida cu caramida. Uitam sa traim, uitam sa simtim si in marea majoritate a timpului ne luptam sa stingem flacara durerii din propriile minti. Uneori suntem jumatati de timp, alteori debordam de exaltare, dar in final tacuti si tematori ne retragem in coltul etern al luptei ce o ducem pe campuri de razboi brazdate si pline de sangele amintirilor. Oare traim vreodata cu adevarat si reusim sa atingem apogeul existentei fara a avea un punct de pornire? Suntem doar ganduri frumos ornate cu sange si carne, cu foc si cu lut, cu lumina si intuneric…”

„Since you’re born you are lonely and even you don’t want to accept in the end remain only you and your ego…”

„Between angels and demons you fall like a leaf in the abyss of memories and you breath the air of changing when you’re dreaming at eternity. Sometimes world is to big on your shoulders and you become one with the ghosts who whisper eternaly in the never ending space of your illusions…you are what you want it to be, you are just a grain of sand in hourglass of life.”

„When you’re born with storm up on your back you need to stretch your wings and learn to fly…”

„I buried my body deep into my soul, I look up at the abyss of memories and I deny the butterfly wings of my angel which has been killed by the hands of loneliness…”

„Invata sa-ti iubesti ecoul…tresalta la gandul ca poti atinge universul doar printr-o simpla visare.”

„In enormitatea de sentimente inchipuite ce se vor a fi naturale, sub dementa masca a normalitatii stupide afisate de oameni, se nasc bastarzi demoni plini de gunoiul adunat de intregi generatii de-a lungul vremii. Mai presus de acestia exista printre noi si demonul iubirii cel ce cu o ura dragastoasa ne tese gandurile si ne numara zilele fara ca noi sa banuim. Suntem pierduti in abisul constiintei noastre si nu vrem sa ne cladim noi culmi pe care sa le cucerim in mod tacit. Am vrea sa ne pierdem…insa intotdeauna ne intoarcem din drum sub inchipuite pretexte. Suntem slabi, suntem oameni, suntem demonii neimplinirilor noastre…”

„In inocenta fiecarui strop de ploaie se ascunde arsita patimilor ce mistuie linistea noptii. Totul in jur e tacut si in acelasi timp cerul se leaga cu pamantul prin mantia vocilor ce suspina la contactul cu abisul ce ne impresoara. E mult prea multa galagie si tristete in suflete…e totul negru, e totul murmur.”

„Totul e un delir agonizant pierdut in armistitiile pe care le-am facut aievea cu noi insine. Pornim adeseori focuri ce mistuie suflete inocente si suntem incapabili sa le stingem cu propriile lacrimi. Vrem sa atingem fructul oprit si uitam in excitarea mintii ca nu putem fi zei nici macar pentru o zi. Cu fiecare secunda ce trece devenim sclavii unei lumi ce nu ne apartine si prin care trecem doar virtual in mod constient sau nu. Ducem o lipsa dementa de afectiune fiindca nu avem bani s-o cumparam. De fiecare data simulam sentimente in speranta ca inca mai simtim aburul betiei acestora. Oare lumea asta e atat de falsa incat ne mistuie inca din pantecele ce ne poarta? Un lucru e cert, avem o singura iesire pana la care trebuie sa luptam cu indarjire timp de ani si ani, imbuibati cu suferinte ce nici macar nu le-am acceptat ca fiind ale noastre. Mi-e dor sa smulg un zambet, mi-e dor de nefiinta mea.”

„Cate-odata pasesti atat de singur in cloaca asta numita lume, incat ecoul umbrei tale iti zdrobeste auzul si-ti adanceste rana deschisa ce o porti de la primul gand constient cu care incepi patetica viata. E probabil cea mai dramatica comedie faptul ca te minti ca traiesti si repeti cu exactitatea unui ceas elvetian ca totul va fi bine. Ei uite ca nu e nimic bine in universul in care traiesti, totul e fals, e minciuna si viermele timpului iti devoreaza inchipuita libertate. Esti un graunte de nisip pisat de o secunda in univers, esti un nimic.”

„Sa vrei sa atingi un vis e ca atunci cand searbada lumina a lunii iti mangaie privirea, iar stropii de ploaie se infig in orgoliul tau ca niste pumnale pline de veninul eliberarii de sine. Trebuie sa ai rabdare simtind mai intai pe pielea ta tabacita de zgomot cum totul devine intr-un sfarsit o liniste asurzitoare. Pana la urma, incontestabil, totul este doar o sincronizare de timp…”

Reclame

2 răspunsuri la „Aberate spre absurd

  1. gremlinuutza 24 august 2012 la 15:30

    tu esti autorul sau sunt stranse de-a lungul timplui? 🙂 foarte interesante, adevarate si pline de provocari.

    totusi, daca tu ai scris “Never begin a war especially with yourself.”, de ce si celelalte postari? : multe trairi… o intensitate calda. Merci 🙂

Stoarce neuronu'

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: