egoverbal

Fructul oprit sau doar un alter ego.

Cu timpanul spart.

Remarc atat de des singuratatea din ochii oamenilor incat uneori nici un gest sau vreun cuvant nu e de ajuns sa descrie groaza ce o simt alunecand sloi de rece pe sira spinarii. O fi asta cel mai infricosator lucru, neconstientizat de mase, din lume care ne transforma in muribunzi inca vii cerebral? Ma tem ca unii dintre noi ar putea raspunde afirmativ si astfel mi s-ar concretiza cea mai mare teama ca putem fi cei mai aprigi „ucigasi” ce populeaza planeta si nu contam in sfarsit decat noi pentru noi. Da! ce sa mai, avem vezi domle EGO si ne suntem superiori unii altora fara a da doi bani pe calitatile si imensele intinderi de bucurie si dragoste din sufletele celor din jur care uneori din necunoscute motive, le-as spune eu nepamantesti, le impartasesc cu noi.

Ajung pe zi ce trece sa-mi fie dor sa vad un zambet, dar nu unul fortat, ci un zambet care sa izvorasca din maruntaiele tau ca om. Vezi ce greu e? am calcat in picioare cu multa vreme in urma fericirea ce ne elibera si culmea am ramas captivi in „ura fericirii”. Ma rog aici fiecare intelege ce vrea raportandu-se la tot ceea ce-l defineste pe el ca fiinta umana si de ce nu inumana, fiindca fiecare cunoaste si specii de genul sunt convins.

Prin urmare cred ca ar trebui sa purtam cu totii ochelari de soare, macar asa lumea nu si-ar mai citi propriile temeri oglindindu-se in ochii semenilor, oglindindu-se in falsele zambete…

Reclame

Un răspuns la „Cu timpanul spart.

  1. Pingback:Fericirea,un lucru marunt! | Allexyanna

Stoarce neuronu'

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: