egoverbal

Fructul oprit sau doar un alter ego.

Ȋn excursie

Te-ai gândit vreodată că singura ta menire in periplul ce-l ai pe pământ este aceea de a fi un simplu turist? Un turist ce pătrunde ȋn diferite unghere ale timpului, ale spaţiului şi care se lasă purtat de “excursia” numită viaţă cu singurul scop de a cunoaşte, de a simţi, de a trăi, de a ȋmpărtăşi experienţe şi cel mai important de a iubi.

Ȋn lumea ȋn care doar banii vorbesc şi sunt punctul de plecare al oricărei acţiuni ȋntreprinse de orice muritor, fie el de rând sau nobil, tu te-ai gândit că eşti doar un turist?

Şi ca orice turist care se respectă ai nevoie de bani, de faimă, de respect, de notorietate şi uiţi că există lângă tine şi alţi turişti simpli, frumoşi pe care ȋi depărtezi de la scopul lor, care este de fapt şi al tău, de a cunoaşte adevărul.

Viaţa este cea mai importantă excursie oferită gratis pe care o facem noi “turiştii” ȋntr-o nesfârşită nepăsare faţă de oameni şi faţă de planeta ce ȋncă ne găzduieşte răbdătoare, considerându-le simple obiecte.

Parcurgând jumătatea mea din excursie, am ȋnvăţat că trebuie să preţuiesc şi să conştientizez oamenii, nu ca pe nişte obiecte lipsite de ȋnsemnătate, ci ca pe proria-mi persoană.  Toate acestea au fost posibile datorită faptului că ȋntr-un anumit punct un alt turist, prin dragoste, m-a ȋnvăţat ca pe un nou născut să vorbesc, să ascult şi să fac primii paşi spre adevăr. Ȋţi mulţumesc turistule drag!

Reclame

Stoarce neuronu'

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: