egoverbal

Fructul oprit sau doar un alter ego.

Concluzie

Ȋn ţara ȋn care trăiesc, copii se nasc cu predispoziţia de a şti exact ce ȋnseamnă sărăcia, umilinţa, ura, foamea şi modestia dusă la extremul extremului. Am ajuns să fim sau mai bine zis ne-am perfecţionat de-a lungul vremii prin ordinele subliminale induse de către adevăraţi monştrii, foarte buni consumatori. Consumăm sentimente; consumăm resurse de tot felul ce poate ne-au fost necunoscute până acum câţiva ani, dar fără de care parcă ne simţim handicapaţi; consumăm gloanţe pline de venin sau de praf de puşcă ţintind spre inimi şi minţi odată pline de lumină; consumăm sau ne consumăm mai exact prin diverse asocieri de plante poate tămăduitoare cândva.

Ne consumăm unii pe alţii la nivel planetar, inimaginabil, cu o forţă de distrugere uluitoare, poate chiar mai devastatoare ȋn timp decât zece bombe atomice la un loc.

Trăiesc ȋn ţara ȋn care totul este posibil! ce fericire?!? Trăiesc ȋn mijlocul poporului ce-şi reneagă fraţii de dincolo de Prut. Trăiesc ȋn ţara cu cele mai greu de imaginat contraste la orice nivel, scară sau clasă socială şi etică.

Oare cât de ȋncântat va fi copilul următoarelor generaţii de ţara sa plină de robie, minciună, dezgust şi incultură.

Universul suferă transformări, Pământul se schimbă, iar eu spre ce mă ȋndrept dacă voi rămâne la fel de nepăsător ȋn ţara mea?

Reclame

2 răspunsuri la „Concluzie

Stoarce neuronu'

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: