egoverbal

Fructul oprit sau doar un alter ego.

S.O.S

Ȋntinde-mi mâna şi nu mă lăsa să cad ȋn patima neagră a singurătăţii. Ȋntinde-mi mâna ce poartă ȋn palma sa , râuri de dragoste şi pace, izvoare de linişte extaziată a minţii şi a sufletului.

Ȋntinde-mi mâna! O spun ȋn toate limbile pământului pentru ca, tu, să fii aceea care mă va dezrobi de aburul beţiei gândurilor, de freamătul ce-mi zguduie existenţa, de vinovatele gânduri ce mă stăpânesc şoptindu-mi că nu mai am timp să fac ce ar fi trebuit ȋmplinit cândva.

Eliberează-mă de mine şi crută-mă de ascuţişul vinei ce o port şi mă apasă. Strigă la mine ca o furtună năvalnică şi nimicitoare: “Nu pleca! Rămâi până-n sfârşit”.

Sărută-mi simţurile şi ȋntregeşte-mă cu umbra ta măcar; dezleagă-mă de bolovanii ce mă trag şi mă afundă ȋn mocirla amintirilor.

Şi ȋn sfârşit, spre izbăvirea nemiloaselor mele chinuri…iubeşte-mă ca şi când eu sunt tu, iar tu eşti eu; iubeşte-mă ca pe o stea ce-ţi poartă ȋn aureolă dorinţa de odinioară; iubeşte-mă şi curmă-mi suferinţa pentru a putea să mor şi să reȋnvii ȋn dragostea ce-nseamnă viaţa noastră.

Reclame

Un răspuns la „S.O.S

  1. allexyanna 31 martie 2013 la 20:20

    Pentru mine, acest moment a rezonat o luna mai tarziu, cand apasarea devenise insuportabila! Ma plimbam in diferite stari, negasind acea raza salvatoare! Am evadat la inceput de august, in Vama pentru a ma regasi in urma cu 10 luni! A fost intens…insa…cu ce pret? Cu pretul corect, spun eu!

Stoarce neuronu'

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: