egoverbal

Fructul oprit sau doar un alter ego.

Unde eşti? Unde eşti tu copile din mine?

Unde eşti? Ai simţit vreodată că partea cea mai cuprinzătoare si complexă din sufletul tău a dispărut subit, iar tu ai rămas hipnotizat sau ȋn transă neştiind cum să reacţionezi şi unde să o cauţi?

Ai dorit vreodată cu atâta nesaţ şi ȋndârjire să dai timpul ȋnapoi şi să rămâi fixat ca o ancoră ȋn spaţiul din trecut şi amintirea ce o trăieşti ȋn prezent cu atât de multă intensitate?

Toate aceste lucruri nu sunt decât manifestarea copilului din tine care strigă neajutorat: nu mă uita, nu mă lăsa pradă schimbării, nu mă izgoni aşa uşor din viaţa ta; copilului din tine şi din mine care cu ultimele scâncete şi grimase te imploră să nu-i retezi aripile angelice pline de dragoste, pline de viaţă, pline de pace.

Unde eşti tu copile din mine? Mă ȋntreb eu astăzi aşa cum m-am ȋntrebat şi ieri, aşa cum mă voi ȋntreba si mâine. Probabil şi tu asemenea mie, te ȋntrebi acelaşi lucru şi ȋncerci să radiografiezi ansamblul de sentimente ce te definesc ca om, ca persoană şi ca individ ȋntr-o mare de idei si ideologii, ȋncercând cumva să percepi dacă copilul din tine este ȋncă ȋn viaţă şi dacă mai există minuscula şansă de a-l reanima pentru ca tu să fii el, iar el să se contopească iar şi iar cu persoana, personalitatea şi mai ales cu sufletul tău. Dăruieste-mi şansa, te rog, de a mă reȋntâlni cu copilul din mine, cu copilul din tine, cu copilul din noi şi şterge-mi neputinţa ce mă ţine captiv ȋn propria-mi fiinţă ce tânjeşte la zâmbetul său.

Reclame

Un răspuns la „Unde eşti? Unde eşti tu copile din mine?

  1. allexyanna 31 martie 2013 la 0:15


    Piesa la care ma conduce acest post…sunt impresionata de faptul ca exact in perioada in care ai scris acestea, ma aflam in aceasta stare…paradoxal! Am plecat in Vama ,unde au concertat ei! In alta oridine de idei, mai sunt si alte posturi care se intersecteaza cu mine, ca si perioada! Minunat!

Stoarce neuronu'

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: