egoverbal

Fructul oprit sau doar un alter ego.

Asentiment

Ce este durerea? o intalnesti atat de des incat devine o a doua ta natura si te conduce la o sinucidere lenta, dar sigura a ratiunii cat si a sentimentului ce te anima ca om, ca fiinta libera si dezinhibata de toata murdaria lumii ce se prelinge prin fata ochilor tai. Incerci atat de mult sa o ocolesti si te strecori pe langa ea, dar EA e omniprezenta in viata ta, in ochii prietenilor ta, in valul ce sta ca un praf fin in subconstientul tau.

Cine provoaca atata durere in viata asta absurda si necrozata de demoni satirizati de puteri nevazute, de demoni cu nume de oameni. Paradoxal sau nu, durerea te martirizeaza tacut ca si un strigat mut pe care il sodomizezi in gand ori de cate ori ai ocazia.

Oare lacrimile scurg din trup durerea? sau fac doar o simpla conexiune intre minte si suflet? Esti plamadit din durere si oricat de mult exersezi psihic lepadarea de ea nu faci decat sa amplifici o stare de fapt aprinsa de automutilarea egoului tau. Provoci, ai parte si devii una cu durerea celui ce odata ai fost etern. Te prefaci ca uiti mereu de ea, dar e acolo mocnind in trecut, prezent si viitor. Esti nebunul de negru ce se trezeste in fiecare zi alaturi de regina durerii sale si a celor din jur, ce te definesc ca cel ce esti.

Ce este durerea? e o constientizare perpetua, eterna, a celui ce te-ai dorit a fi, a neimplinirilor tale, a iubirii nesincere compromisa de cel mai sincer si palpabil sentiment…de ura. E atat de multa durere in lume, in spatele cortinei fericirii ce cade adeseori lasand spatiu numai cat sa pretinzi ca traiesti in oaza de liniste din cubul gandirii tale. Esti efemer ca un nor, dar experimentezi atat de intens durerea si astfel mai devreme sau mai tarziu devii constient ca ea a fost acolo inca de la inceputul nefiintei tale. Te scalzi in raul durerii milenare ce-si sporeste sensul cu fiecare nou nascut si la un moment dat realizezi ca esti predestinat sa cari pe umerii tai mult prea mici povara intregii lumi. Totul e durere sau prin absurd doar tu esti diferit de specia pe care o idolatrizezi vesnic spre contamplare?

Te sacrifici in lupta cu durerea pentru ca tot tu in nefiinta sa devii acel mult dorit gand al fericirii…

Reclame

3 răspunsuri la „Asentiment

  1. dan 4 iulie 2012 la 10:11

    nu stiu daca lacrimile scurg din trup durerea, dar vodka sigur o mai spala putin.

  2. Pingback:Asentiment | Allexyanna

Stoarce neuronu'

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: