egoverbal

Fructul oprit sau doar un alter ego.

Glob de cristal

Deschid ochii si realizez ca sunt doar o sugativa ce inmagazineaza amintiri complexe, fara rost, ce nasc cosmaruri in subconstient. Din cand in cand mai imprastii in cele patru zari imaginare, sacul asta greu de trairi si lanturi grele ce ma tin pe loc fara ca sa primesc ceva. Trec anii peste chipuri si ochii imbatranesc sub forme cristaline parca scursi de vlaga tineretii pline de patosul si exaltarea trairilor.

Mi-e frica de furtuna ce o aduc vijeliile prin vesnicele porti ale ochiului uman, dar in acelasi timp parca mi-o si doresc ca sa-mi spele din rarunchi si madulare cheagurile de amintiri cicatrizate undeva in uitarea voita. As vrea sa ma pierd in lumea mea, iar tu sa privesti prin ochii mei dezvaluindu-mi prin soapte o lume de basm ascunsa mie pana sa apari.

Ca un curcubeu din amurg ce-mi alinta privirea inca te astept pe tine si desi cred ca retina mea te cunoaste de-o viata, doar tu detii cheia spre a ma reintregi.  Cu siguranta esti prizoniera privirii mele. Descatusaza-ma de mine si tine minte un lucru, ca ochii tai mi-au fost daruiti dintotdeauna mie sa-ti poarte amintirea…

Reclame

Un răspuns la „Glob de cristal

  1. allexyanna 30 martie 2013 la 21:02


    Aceasta este piesa la care m-a condus aceasta postare! Nu stiu cat iti place sau daca iti place…mie insa imi place foarte tare! Prin 2000, a fost prima piesa pe care am interpretat-o in cadrul unui festival!

Stoarce neuronu'

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: