egoverbal

Fructul oprit sau doar un alter ego.

Sub emotia imaginii

Ma zbat sa evadez dintr-o inchisoare, o inchisoare nevazuta, dar resimtita pana in maduva firului de par. Ma intreb de ce pentru a fi „impacat” cu tine chiar si in cea mai mica masura fara a dispera vis-a-vis de omul care ai devenit, trebuie sa fi atat de nefericit si sa te afunzi pana la gat in mizeria nefericirii si a tristetii adusa de simplul fapt ca ai comis o greseala la un moment dat si cu o cruzime de nedescris ai fost renegat de persoana cea mai draga de langa tine…de unicul si singurul tau prieten. Te feresti ce-i drept sa nu ajungi pe viitor la aceleasi stupide lucruri pe care le-ai facut, dar asta te impiedica uneori sa fi tu, sa fi cel ce ti-a fost dat sa fi.

Uneori poti fi atat de handicapat din punct de vedere emotional incat sa-ti imaginezi pur si simplu ca in lumea ta ai ajuns la o perfectiune devastatoare de imperfecta. Asa cum o spunea un prieten, „m-am regasit mereu numai in cele mai dramatice momente din viata mea.” E clar ca nu poti avea o continuitate si o evolutie fara a slefui cu tristete si lacrimi conditia umana. Ei bine eu cred cu totul altceva. Ca fiecare se poate ridica peste asteptarile sale si isi poate inalta spiritul inimaginabil de sus. Suntem atat de slabi si lamentabili, suntem atat de banuitori si ipocriti, ne subestimam atat de mult incat ii ranim pe cei din jurul nostru neacordandu-le acel strop de rabdare si inteleptciune a intelectului, suntem atat de salbatici si da, reactionam cu mult sub nivelul celui mai salbatic si ingrozitor animal.

Suntem o rasa ce dispare si reapare continuu, poate cu un scop…de a duce anumite informatii de-a lungul timpului la o sursa inepuizabila sau de a ne slefui astfel incat sa atingem un apogeu dorit si programat daca vrei. Propun ca intre alb si negru sa adaugam si bucatica bine meritata de gri. Poate asa spectrul credintelor si al convingerilor noastre se va emancipa in cel mai creativ si eliberator fel posibil. As vrea din cand in cand sa lasam o usa deschisa in timp pe care la un moment dat sa intram efectiv eliberati si impacati cu noi insine.

Reclame

Stoarce neuronu'

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: