egoverbal

Fructul oprit sau doar un alter ego.

Dualism inert

Rândurile de mai jos nu se vor a fi un act de misoginism, ba din contră, vor să reliefeze punctul frumuseții divine și lăuntrice al ființei umane. Ați remarcat vreodată sau v-ați întrebat cât de feminin este un bărbat? Uneori acesta se poate exterioriza cu grație și lipsă de inhibiții precum sau chiar depășind femeia în splendoare și sensibilitate.

Aș vrea să pornesc o teorie, ce clar nu se corelează cu realitatea, dar poate că într-o altă dimensiune, bărbații până să se nască efectiv, au fost și au avut trăsături de femeie.  În susținerea ipotezei, bibanul de grotă, este cel mai puternic aliat, acesta fiind un banal pește care până să atingă maturitatea, este câteva luni bune de sex feminin . În momente cruciale de bine și de liniște, bărbatul feminizat încă din burta umanității cu care ia contact, este un întreg absolut, auto-suficient. Femeia închisă în trup de bărbat nu reprezintă altceva decât macrocosmosul la originea sa nealterată, precum și individualismul omului primordial.

Nevoia acută de reîntregire manifestată de ambele sexe, derivă exact din dorința aprigă și inconștientă de a simți egoismul omului perfect hermafrodit. Poate că lumea e frumoasă și vibrantă tocmai datorită caracteristicilor pe care bărbatul fetus le împrumută indubitabil în perioada feminității sale intrauterine. E crucial ca ipoteza mea să fie justă într-o realitate în care Gomora simțurilor nu se mai completează cu Sodoma trăirilor, fiindcă aportul la frumos al masculului energofag nu poate proveni decât de la conceptul de feminitate abstractă, grațiat de culori și nonculori verbale cât și mimice, ba chiar subversive. Ca și concluzie, bărbatul închis sau invadat de corpul unei femei reale sau fanteziste, se încadrează în rândul celor care pigmentează societatea într-o dimensiune hibridă accesibilă tuturor.

Reclame

Stoarce neuronu'

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: