egoverbal

Fructul oprit sau doar un alter ego.

Mai presus de aripi, domnește omul.

Fiindcă mi-a fost dat să aștern cu grație pe hârtie rânduri însemnate de trăiri, sper să reușesc în numele tuturor să punctez valoarea pe care omul o poate dovedi indiferent de vremuri și circumstanțe.

În ultimele două, trei zile și implicit în ultimele câteva luni, am avut deosebita ocazie să pătrund mai adânc în viața unor oameni pe care îi stimez și îi iubesc în aceeași măsură. Am descoperit în căutările mele, caractere și voințe de fier, am descoperit tării de spirit și impresionante rezerve de putere sufletească, toate investite fără șovăială în cauza nobilă și unică pe care o mână de oameni, hiperbolizați, asemenea unor eroi, au susținut-o. Începutul greoi și tatonarea, i-a îndârjit pe unii dintre noi pentru mai târziu, pe când alții au fost una în gând și suflet încă din prima clipă. Scopul a scuzat mijloacele si totodată ne-a impulsionat să vedem unii prin ochii celorlalți finalul apoteotic pe care l-am trăit, ridicându-ne câțiva metri de la pământ deasupra mulțimii extaziate. Articolul ăsta se dorește a fi o formă de mulțumire și în același timp de respect enorm pentru armata de oameni adunați într-un conglomerat de evenimente ce vor rămâne veșnic în suflete și minți.

Suntem o forță indestructibilă atât timp cât rămânem frați și nu sacrificăm puținul extrem de valoros pe care îl deținem spre a dovedi încă o dată că deasupra capacității omenești poate oricând domni voința spartană a celor care luptă împreună. Au fost zile în care orgoliile s-au stins încet și a rămas liniștea cugetului și a celor două roți care ne-au jurat loialitate supremă. Suntem nebunii unei noi ere, suntem forța unui ax în continuă mișcare.

În mod direct vreau să mulțumesc oamenilor care ne-au ținut și ne țin uniți în ciuda rafalelor de vânt neprielnic. Nu vă vom dezamăgi niciodată așteptările fiindcă cu toții știm fără îndoială că nici voi nu o veți face, indiferent de statut și împrejurări. Sunt mândru de familia pe care o formăm și cred cu tărie că timpul, în cazul nostru, nu va reuși vreodată să ne îmbătrânească spiritele libere cu care ne-am născut. Călăreți liberi pentru totdeauna, vă salut!

943452_4780998766472_329123014_n

Reclame

Un răspuns la „Mai presus de aripi, domnește omul.

  1. allexyanna 29 aprilie 2013 la 22:53

    Ai atins toate punctele pline de esenta ale evenimentului si ma bucur imens pentru acest post! Imi permit sa adaug si eu multumiri organizatorilor si celor care au sustinut acest bulgare de daruire!
    Astazi ma simt mai plina de iubire pentru ca unul dintre visele mele recente, s-a desfasurat! 🙂

Stoarce neuronu'

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: